Trouwvideo’s

met same-day edit

Jullie moment vastgelegd op jullie manier met de juiste bruidsvideograaf.

Het klinkende gelach van dierbare vrienden, een stille traan die onopgemerkt valt, een ondeugend grapje dat de lucht vult, en de diepzinnige woorden die worden uitgewisseld. Op jullie trouwdag bruisend van liefde en geluk, zijn er ontelbare momenten die zich als kostbare juwelen in jullie herinnering nestelen.

Door middel van een trouwfilm herleven jullie de emoties en je kunt het delen met familie en vrienden.

Sfeerimpressie


Beeldenmix

Op jullie bruiloft ontvouwen zich talloze scènes die jullie willen koesteren en in de veelheid van de dag zelfs dingen die jullie niet meekrijgen. De oprechte emotie van jullie trouwgeloften, de trotse blikken van ouders, de warme stemmen van grootouders. Maar net zo goed de bruisende feestvreugde, het pure plezier, de uitgelatenheid, en de onverwachte, vertederende momenten. Het kan allemaal worden vastgelegd in een mooie, subtiele en feestelijke trouwvideo.

Op de achtergrond

Onze aanpak is van journalistieke aard, wat betekent dat we ons zo discreet mogelijk bewegen. We leggen jullie trouwdag vast zoals jullie die zelf hebben ervaren, zonder daarbij op de voorgrond te treden.

Is dit ook iets wat jullie wensen? Controleer dan onze beschikbaarheid.

Wanneer je een trouwvideograaf via LeonardMedia inschakelt, worden alle onvergetelijke momenten vastgelegd in een prachtige videoreportage.

Beschikbaarheid

Het kan zijn dat ikzelf langskom – Jochem – of één van mijn partners waarmee ik samenwerk. Neem contact op voor een check van de beschikbaarheid.

Alleen regio Utrecht?

De opgenomen beelden worden professioneel gemonteerd en voorzien van passende muziek, wat resulteert in een schitterende trouwfilm. Kortom, LeonardMedia zorgt ervoor dat jullie keer op keer opnieuw kunnen genieten van jullie trouwdag. Wil je graag je bruiloft laten filmen door een ervaren trouwvideograaf? Maak vrijblijvend een afspraak.

Videograaf in Utrecht en omstreken

Ik kom uit Utrecht en dus binnen Utrecht en omstreken heeft de voorkeur, maar het hele land – en zelfs daarbuiten, is mijn terrein. Als ervaren en gepassioneerde bruidsvideograaf kan ik jullie huwelijksdag laten herleven alsof het gisteren was. Bij LeonardMedia wordt jullie trouwdag zorgvuldig en discreet vastgelegd met professionele videoapparatuur.

Als videograaf in Utrecht heeft LeonardMedia heeft veel ervaring in de videografie: van statisch, tot journalistiek, tot zeer dynamisch. Naast het produceren van muziekvideoclips heb ik mij sinds een tijd toegelegd in het cinematografisch vastleggen van bruiloften. Dankzij mijn achtergrond in de muziekindustrie kan ik een boeiende en emotioneel geladen trouwvideo produceren.

Zoek je een ervaren videograaf in Utrecht en omgeving om jullie bruiloft professioneel te laten vastleggen? Neem contact op.

Openheid is een groot goed. Daarom komen we liefst in persoon samen om alles vooraf te bespreken, waarna een kostenindicatie volgt en we tot actie kunnen overgaan.

 1. De generics
  We bespreken zaken zoals de gewenste output(s) en formats, wat je precies in beeld wilt hebben van jullie trouwdag en wat niet en wat daarvoor nodig is. Kortom: waar hebben we het over en wat is het idee?
 2. De specifics
  We duiken de diepte in en bespreken alles wat er nodig is. Denk aan vaste beelden, planning van de dag, gear, locatie(scouting), de trouwjurk vooraf mooi in beeld, licht en meer.
 3. Filmen
  Actie in de taxi: het is jullie dag; de videograaf is er wel, maar ook niet. We gaan op pad – jullie beleven jullie trouwdag, wij filmen.
 4. De edit
  We kunnen een edit binnen 24 uur na afloop afspreken. Dan hebben jullie direct een mooi beeld om te delen met vrienden en familie.
 5. Eindoplevering
  De kurk mag gepopt! Het eindproduct wordt aangeleverd in afgesproken formats.

Video's

Videoproducties: van gevoel tot aan eindproduct. Interviews, muziekvideo’s, of een sfeervideo: jouw project mooi in beeld.

Video's

Webdev

Je eigen website, vanaf oplevering door jou beheerd. Jouw wensen in een digitale ervaring. Alles op maat, en meer.

Webdev

DTP en huisstijl

Persoonlijk drukwerk en reclamemateriaal. Jouw Desktop Publishing (DTP) uitdaging tot op de pixel verzorgd.

Drukwerk