Video

Van idee tot eindproduct

Vanuit LeonardMedia komt jouw idee tot uiting in een multimediale omgeving. Desgevraagd is campagnematig meewerken geen probleem, uiteraard in jouw huisstijl.

Vouw uit:

De ervaring binnen videografie is breed. Met een vakopleiding Camjo op zak, is daarnaast de praktische ervaring vooral aanwezig op het vlak van:

 • Rapportages
 • Interviews
 • Promotievideo’s
 • Events
 • Trouwerijen

En verder:

 • Visuals (grafische elementen en titels)
 • Voice-overs
 • Editing

Klik hieronder op “Klanten” om te zien bij welke organisaties die ervaring is opgedaan.

Openheid is een groot goed. Daarom komen we vooraf in persoon samen om alles te bespreken, waarna een kostenindicatie volgt en we tot actie kunnen overgaan.

 1. Eerste meeting: de generics
  Deze meeting is in persoon. We bespreken zaken zoals “waarom een video”, de gewenste output(s) en formats, de doelgroep, wat je precies in beeld wilt hebben en wat niet en wat daarvoor nodig is. Kortom: waar hebben we het over en wat is het idee?
 2. Tweede meeting: de specifics
  Deze meeting kan online zijn. We duiken de diepte in en bespreken alles wat er nodig is. Denk aan script, scenario, gear, locatie(scouting), expertises, props, licht en edit-wensen.
 3. Filmen
  Actie in de taxi: we gaan op pad en filmen maar!
 4. Eerste edit
  Een eerste oplevering waarop een edit volgt. Afhankelijk van verschillende zaken (o.a. de lengte van de video, budget, de afspraken) volgt hierop meer of minder iteratie.
 5. Feedback
  Jij als klant geeft terug wat je ziet. Waarover ben je tevreden en waarover niet? Hierop volgt een aanpassing van de edit. Afhankelijk van verschillende zaken volgt mogelijk zelfs een nieuwe draaidag.
 6. Eindoplevering
  De kurk mag gepopt! Het eindproduct wordt aangeleverd in afgesproken format.

Ervaring met video ligt op professioneel vlak bij:

Video's

Videoproducties: van gevoel tot aan eindproduct. Interviews, muziekvideo’s, of een sfeervideo: jouw project mooi in beeld.

Video's

Webdev

Je eigen website, vanaf oplevering door jou beheerd. Jouw wensen in een digitale ervaring. Alles op maat, en meer.

Webdev

DTP en huisstijl

Persoonlijk drukwerk en reclamemateriaal. Jouw Desktop Publishing (DTP) uitdaging tot op de pixel verzorgd.

Drukwerk