Over

Het wie en waarom van Leonardmedia.

         

Media-ontwikkeling met een blijvend eigenwijze blik en oog voor mens en organisatie.

   

Media-ontwikkeling met een blijvend eigenwijze blik en oog voor mens en organisatie.

Over

Jochem ter Beeke bracht op 12-jarige leeftijd zijn moeder in tranen door een website te bouwen (voor Sinterklaas uiteraard, met gedicht). Twaalf jaar later, met wat meer ervaring, besluit hij officieel te worden: sinds 2016 zorgt hij voor een goed-werkende digitale wereld voor klanten. Jochem doet een deel van het werk zelf, en een deel besteedt hij uit aan een team, mede omdat hij time-wise niet alles zelf kan doen voor LeonardMedia, door zijn rol als bandmanager van Mooi Weer Op Straat en werk bij AniCura.

Visie

Media-ontwikkeling met een blijvend eigenwijze blik en oog voor mens en organisatie.

Wat doet LeonardMedia?

Mensen en organisaties een online – of offline – gezicht geven door het ontwikkelen van websites, video’s, een huisttijl en/of logo en drukwerk. Van het creëeren tot doorontwikkeling van een eigen ‘look and feel’. Het bouwen aan marketing-uitingen die werken. Ga naar: Portfolio

Volledig op maat, en wanneer gewenst meer.

Kunde

Iedere designer, marketeer en developer weet: je kunt nooit alles weten. Bij LeonardMedia werken we samen met partners. Met een brede kennis vanuit twee online marketing bureaus (SEO specialist en SEA-specialist), een development agency, een design opleiding en daarin veel ervaring, opleiding videografie bij Open Studio (voor de meeste filmmakers zeer bekend), en daarbij een scherpe zakelijke blik. Vanuit die ervaring wordt ervoor gezorgd dat niet alleen het eindproduct er goed uit ziet, maar erover is nagedacht. Het moet logisch zijn voor jou als klant, bij oplevering doen wat het moet doen, vanuit een goede communicatie.

Drukwerk en logo’s

We gaan samen om tafel voor passend drukwerk en logo’s, zodat deze aansluit bij jullie wens. Zo ontwikkelen we jullie huisstijl samen. Dat maakt het ‘gezicht’ dat we jou online én offline geven compleet.

Aanvraag doen?

Contact