Over ons

Het wie en waarom van Leonardmedia.

Over ons

Oprichter Jochem ter Beeke bracht op 12-jarige leeftijd zijn moeder in tranen door een website te bouwen (voor Sinterklaas, uiteraard met gedicht). Twaalf jaar later, met stukken meer opgedane ervaring, besluit hij officieel te worden, en sinds 2016 zorgt hij voor een goed-werkende digitale wereld voor zijn klanten. Jochem doet een deel van het werk zelf, en een deel besteedt hij uit aan een team rondom hem, mede omdat hij niet alles naast zijn werk voor LeonardMedia bandmanager is van Mooi Weer Op Straat en werkzaam is als online marketing manager AniCura.

Visie

Met ervaring vanuit het MKB, corporates en ZZP’ers in de zak staat LeonardMedia voor het in de wereld zetten van digitale materialen, met een eigenwijze blik en oog voor mens en bedrijf.

Wat doet LeonardMedia?

We bouwen websites, websites, in lijn met, of tegelijk met de ontwikkeling van zaken als iconen-sets, kleurstellingen en huisstijl. We hebben de kunde in huis om een ‘look and feel’ van het merk te creëeren of door te ontwikkelen, en alles dat verder nodig is voor een online identiteit die werkt. Daar hoort bijvoorbeeld ook drukwerk bij. Ga naar: Portfolio

Na de initiële bouw van een site of ontwerp in maximaal drie iteratierondes zorgen we dat het werk in de wereld wordt gezet. In het geval van een website kun je deze vervolgens zelf bijhouden, aanpassen en aanvullen met persoonlijke content. Wanneer nodig leggen we het uiteraard uit.

Volledig op maat, en wanneer gewenst meer.

Onze kunde

Iedere designer, online marketeer en developer weet: je kunt zelfs als expert nooit alles weten, maar de kunde is er.

Er ligt in het team van LeonardMedia kennis die is meegenomen vanuit twee online marketing bureaus (SEO specialist en SEA-specialist), een development agency, een design opleiding en daarin veel ervaring, en een scherpe zakelijke blik. Vanuit die ervaring zorgen we ervoor dat niet alleen je site er goed uit ziet, maar ook goed gevonden wordt, logisch is voor de klant, en voor jullie bedrijf doet wat het moet doen.

Drukwerk

LeonardMedia maakt ook drukwerk, passend bij, of samen met de ontwikkeling van de huisstijl. Dat maakt het ‘gezicht’ dat we bedrijven geven compleet.