Over Mij

Het wie en waarom van Leonardmedia.

Over Mij

Ik ben een online marketeer in Utrecht met een breed pallet aan kunde. Ik ben momenteel werkzaam bij AniCura, waar ik Online Marketing Manager ben. Daarnaast neem ik zo nu en dan een klus aan – als ‘bijbaan’.

Wat ik doe

Ik vind het prachtig om mensen die geen idee hebben van het wereldwijde web een online gezicht te geven. Ik bouw graag websites, compleet met iconen-sets; een complete ‘look and feel’, en alles dat verder nodig is voor een online identiteit.

Websites

Ik bouw in Wordpress, zodat je deze daarna zelf kunt onderhouden en kunt blijven vullen met persoonlijke content. Wanneer nodig leg ik het je uiteraard uit. Volledig op maat, en wanneer gewenst net wat meer.

Online marketing (SEA & SEA)

Ik heb bij twee online marketing bureaus gewerkt. Bij de één in het SEO-team, bij de ander als SEA-specialist. Vanuit deze ervaring zorg ik dat je website goed gevonden wordt. Daarnaast ontwerp ik. Ik ben goed wegwijs in de programma’s van Adobe (Photoshop, Illustrator en InDesign).

Drukwerk

Ik werk vanuit Utrecht. Mijn brede tool-set zet ik niet alleen in voor websites, maar ook voor het ontwerpen van drukwerk. Dat maakt het gezicht dat ik mensen en bedrijven kan geven compleet.